Blog

Hoe verleen je bijstand in coronatijden?

COVID-19 stelt ook onze bijstandspartner IMA Benelux op de proef. Want hoe help je mensen met motorpech als de garages plots sluiten? Of hoe repatrieer je zieke personen als de luchthavens dichtgaan en overal andere veiligheidsregels gelden? Ontdek het in dit interview met Sébastien Rulmont van IMA.

Op vakantie met uw bubbel? Huur een camper met Goboony!

Kent u Goboony al? Dit is het grootste deelplatform voor de huur en verhuur van campers en mobilhomes in België. De voordelen als huurder? U betaalt zo’n 40% minder dan bij traditionele verhuurbedrijven en kiest uit 3 000 motorhomes. Voordeel als verhuurder? De unieke Goboony dagverzekering voor verhuur, powered by P&V!

P&V Groep biedt hulp op Impact Days-platform

In april sloot de P&V Groep zich aan bij het burgerinitiatief Impact Days, een platform voor hulp en vrijwilligerswerk tijdens de coronacrisis. Op dit platform heeft P&V nu zelf een pagina met een aantal eigen initiatieven en waarop u ook zelf hulp kunt vragen of aanbieden in uw gemeente. Doet u mee?

#OnzeGemeenteHelpt: voor solidariteit in coronatijden

Solidariteit is in deze uitzonderlijke tijden belangrijker dan ooit. Daarom steunt de P&V Groep #OnzeGemeenteHelpt - www.impactdays.co. Dat is een gratis hulpplatform voor burenhulp en vrijwilligerswerk voor gemeenten en organisaties in de coronacrisis.

Extra bescherming in coronatijden

Door de coronacrisis blijven de meeste Belgen noodgedwongen thuis. Door bijna heel de dag thuis door te brengen, stijgt ook het aantal ongelukjes in en rond het huis. Om u alvast op dat gebied te steunen, krijgen klanten met een familiale verzekering P&V, nu tijdelijk een extra waarborg ongevallen privéleven erbij.

Heeft het coronavirus een impact op uw levensverzekeringen?

Misschien hebt u vragen over de impact van het coronavirus op uw verzekeringen. Is overlijden door corona gedekt? Wat als u de premie van uw levensverzekering niet meer kunt betalen? En blijft de overlijdensdekking in uw groepsverzekering doorlopen bij tijdelijke werkloosheid? Ontdek de antwoorden hier.

Bijstand na schade blijft gegarandeerd

De veiligheidsvoorschriften van de overheid hebben gevolgen voor de bijstand die we u momenteel kunnen bieden na motorpech, schade aan uw auto of woning en voor de bijstand aan personen in het buitenland. Hierbij een overzicht van de service waarop u vandaag kunt rekenen.

Iedereen ok, ook in coronatijden

De coronacrisis veroorzaakt bij heel wat mensen onzekerheid en angst. Heel begrijpelijk, want deze crisis heeft een grote impact op het leven van iedereen. Om u (en uw gezin) mentale ondersteuning te bieden in deze verwarrende tijden, steunde P&V de ontwikkeling van iedereenok.be.

Fraudeurs en hackers misbruiken de coronacrisis

Nieuwsberichten en communicaties op sociale media over de coronapandemie worden massaal aangeklikt en gedeeld. Helaas maken fraudeurs en hackers gretig gebruik van onze ongerustheid om burgers en bedrijven op te lichten. Waar moet u op letten?