P&V Groep biedt hulp op Impact Days-platform

Gepost in: Solidariteit Over P&V Corona - Covid-19

Image of the blog article

We helpen kinderen en jongeren mee door de crisis

In april sloot de P&V Groep zich aan bij het burgerinitiatief Impact Days, ook bekend als #OnzeGemeenteHelpt. Dit is een platform voor hulp en vrijwilligerswerk waar gemeenten en organisaties gebruik van kunnen maken. Vraag en aanbod van vrijwilligers ontmoeten er elkaar.

P&V lanceert een eigen pagina op het Impact Days-platform

Vanaf nu heeft P&V ook een eigen pagina op dit platform. Via deze pagina kunt u zelf hulp vragen of aanbieden in uw gemeente.

Samen met onze Stichting P&V gaan we echter nog een stap verder en stellen we ook zelf een aantal initiatieven voor. Deze passen perfect in de missie van onze Stichting: actief burgerschap ondersteunen en opkomen tegen de sociale uitsluiting van jongeren.

Huiswerkbegeleiding en ontmoetingskansen voor kinderen en jongeren

Door de coronacrisis dreigen veel kinderen en jongeren sociaal uitgesloten te geraken. Daarom hebben we samen met partnerorganisaties van de Stichting een eigen aanbod van hulp opgezet.

Via onze pagina kunnen mensen hulp aanvragen en aanbieden voor kinderen en ouders die het moeilijk hebben. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor kinderen om te corresponderen met leeftijdsgenoten en zo nieuwe contacten te leggen. Ook u kunt uw kind inschrijven en het de kans geven om leeftijdsgenootjes te ontmoeten van een andere gemeente, een andere cultuur, met een andere taal … Gegarandeerd een leerrijke ervaring!

Geïnteresseerd in dit initiatief?

Surf snel naar de Impact Days-pagina van P&V en schrijf u in. Hartelijk dank namens onze kinderen en jongeren die het nu extra moeilijk hebben!

Nieuwe artikels