Gratis app om te oefenen voor uw rijbewijs

Gepost in: Voertuig

Image of the blog article

Rijbewijzer: een handige tool voor leerling-bestuurders en begeleiders

Aan het oefenen voor uw rijexamen? Of leert u iemand autorijden? In beide gevallen is de Rijbewijzer-app geknipt voor u. Rijbewijzer ondersteunt leerling-bestuurders en begeleiders tijdens de oefenperiode met oefeningen op maat, informatie en praktische tips. De gratis app houdt uw oefenritten bij en toont via een handig overzicht het aantal gereden kilometers, de oefentijd en het aantal behandelde missies.

De vernieuwde rijopleiding: meer kennis en kunde

De nieuwe rijopleiding in Vlaanderen legt de lat hoger om het aantal verkeersdoden te verminderen. Er wordt meer kennis en kunde gevraagd van beginnende chauffeurs, zodat ze beter gewapend zijn tegen de risico’s van de weg. Rijbewijzer, een initiatief van de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde), helpt beginnende bestuurders en hun begeleiders met een stapsgewijze oefenperiode en informatie op maat. Lees meer over de nieuwe rijopleiding op www.rijbewijzer.be.

Bekijk hier ook het grappige filmpje om de website bekend te maken

Doe mee met de Rijbewijzer quiz voor begeleiders

Bent u klaar om uw leerling te begeleiden tijdens de oefenperiode? Met de Rijbewijzer quiz frist u uw kennis op en blijft u op de hoogte van een aantal wettelijke voorwaarden. De quiz gaat ervan uit dat u als begeleider een leerling-bestuurder leert rijden. Uw leerling heeft mogelijk enkele uren rijschool gevolgd, maar mag niet alleen rijden. De resultaten van de quiz zijn enkel voor u zichtbaar.

Doe hier mee met de quiz.

Gratis Rijbewijzer-app

De Rijbewijzer-app biedt oefeningen op maat en praktische informatie voor leerling-bestuurders en begeleiders. Met de app kunt u al uw oefenritten snel en gemakkelijk loggen en kunt u het aantal gereden kilometers, de oefentijd en het aantal behandelde missies raadplegen. De gratis app is beschikbaar in de App store en op Google Play.

Rijbewijzer is ook beschikbaar als handboek. Bestel uw exemplaar voor slechts 15 euro op www.rijbewijzer.be.

Autoverzekering op maat van jonge en minder jonge bestuurders

Op zoek naar een autoverzekering op maat? Contacteer dan uw P&V-agent. Hij vertelt u graag meer over onze autoverzekering voor jongeren, de omniumverzekering met jaarlijks dalende premie voor auto’s ouder dan twee jaar en andere formules.

Nieuwe artikels

Met uw P&V agent:

  • Verzekeringen in een verstaanbare taal
  • Uitstekende productkennis
  • Afspraak wanneer het u past