Met de fiets naar het werk: welke fietsverzekering kiest u?

Gepost in: Fiets

Image of the blog article

Fietst u (bijna) dagelijks naar het werk? Dan is een fietsverzekering een goed idee. De arbeidsongevallenverzekering dekt immers enkel eventueel lichamelijk letsel bij een ongeval op weg naar het werk, of van het werk naar huis. P&V biedt drie interessante formules voor wie dagelijks met de fiets rijdt. 
 

Go: de standaard fietsverzekering van P&V 


Onze Go-formule dekt materiële schade, ook als die het gevolg is van een poging tot diefstal, vanadalisme of extreem weer. Met deze formule heb je bovendien recht op pechverhelping en bijstand en ben je beschermd tegen diefstal – op voorwaarde dat je je fiets correct vastmaakte. De Go-formule is het idealebasispakket voor de pendelaar, maar let wel op: lichamelijke schade is niet gedekt wanneer u een ongeval heeft in uw vrije tijd. Als u ook vaak in uw vrije tijd fiets, kiest u beter voor Go further of Go all the way.
 

Go further: optionele waarborg lichamelijke schade 


Als u voor deze formule kiest, dan bent u wél beschermd bij lichamelijke schade als u een ongeval heeft in uw vrije tijd. Maakt u fietstochtjes met de familie of trekt u er vaak een dagje op uit met de vrienden? Zorg dan voor een gepaste verzekering. Liever voorkomen dan genezen!
 

Go all the way: lichamelijke schade en rechtsbijstand 


Dit is de meest complete fietsverzekering die u kunt kiezen. Een Go all the way-verzekering bevat ook de waarborg ‘rechtsbijstand’. Dat wil zeggen dat P&V tussenkomt in de juridische kosten bij geschillen als gevolg van een ongeval met het verzekerde voertuig, en zelfs in het geval van discussies met de producent of hersteller. Voor wie bijna dagelijks fietst, is de meest complete dekking natuurlijk de interessantste. 

 

Met de fiets naar het werk? Bereken de prijs van uw fietsverzekering 


De prijs van uw maandelijkse flexibele fietsverzekering bij P&V hangt van een aantal factoren af, zoals de kostprijs van uw fiets en de eventuele accessoires die u wil verzekeren. Bereken hier de prijs van uw flexibele fietsverzekering of neem contact op met één van onze P&V-adviseurs.  

Nieuwe artikels