De verzekering die uw machines beschermt

Voor de werking van uw zaak is het vaak nodig dat u machines koopt. De machinebreukverzekering beschermt uw investering en uw productie als er een machine stukgaat.

Ontdek de verzekering

De verzekering beroepsaansprakelijkheid

In uw beroepsleven kan er door nalatigheid of een fout op elk moment iets gebeuren waardoor u burgerlijk aansprakelijk wordt gesteld.

Ontdek P&V Liability

VAPZ

Spaar voor een Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) en recupereer tot 63% van uw premie via de fiscale en sociale voordelen.

Ontdek het VAPZ van P&V Verzekeringen

Individuele Pensioentoezegging

Laat uw vennootschap sparen voor uw pensioen en bescherm uw gezin bij uw overlijden en/of arbeidsongeschiktheid. De premies voor uw IPT zijn aftrekbaar als beroepskosten

Ontdek de IPT van P&V Verzekeringen

POZ

Bent u een zelfstandige zonder vennootschap? Dankzij de Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ) kunt u nu, bovenop uw VAPZ, een extra pensioenkapitaal opbouwen op een fiscaal voordelige manier.

Ontdek de POZ

Rechtsbijstandsverzekering

De rechtsbijstand Safety Business zorgt voor de juridische bijstand, verdediging en bescherming van uw professionele activiteiten.

Ontdek de rechtsbijstandsverzekering


Pack Horeca

Een alle risico-dekking tot 25.000 euro voor uw elektronische kassa? Uw aansprakelijkheid ook verzekerd bij occasionele traiteuractiviteiten? Met het Pack Horeca geniet u van deze én nog elf andere exclusieve voordelen. Bovenop uw verzekeringen Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Arbeidsongevallen en Objectieve Aansprakelijkheid bij Brand of Ontploffing bij P&V. Zonder extra premie.

> Ontdek alle ingrediënten van het Pack Horeca