Is uw autoverzekering nog up-to-date?

Gepost in: Voertuig

Image of the blog article

Onze mobiliteit evolueert razendsnel. Hebt u ook het gevoel dat u ogen tekort komt als u met de auto rijdt? Uw rijstijl aanpassen blijft natuurlijk de beste garantie om ongevallen te vermijden, maar wat als er toch iets gebeurt? Is uw autoverzekering aangepast aan de nieuwe mobiliteit?

Het aanbod P&V Auto alvast wel! Want de laatste maanden hebben we onze producten en diensten in een modern jasje gestoken.

Ontdek de verzekeringsformules van P&V Auto: bescherming op maat van uw mobiliteit

Bij P&V hebt u voor uw auto de keuze uit drie verschillende kant en klare verzekeringsformules: Basic, Medium of Serenity. Helder en gemakkelijk: u verzekert het strikt noodzakelijke, u gaat voor voor maximale gemoedsrust of voor iets daartussenin.

U kunt uw voertuig, uzelf en uw passagiers echter ook à la carte verzekeren. Uw P&V-adviseur wijst u graag de weg, maar het concept is heel eenvoudig. U start met een sterke basisdekking: de wettelijk verplichte burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (of BA Auto). En in functie van de leeftijd van uw auto en uw mobiliteitsbehoeften vult u die zelf verder aan met een van onze drie omniumformules. Of met onze vele andere optionele waarborgen zoals een klassieke pechbijstand, rechtsbijstand of de waarborg Bescherming van de bestuurder.

Uw auto voordeliger verzekeren, kan dat?

Jazeker, want op het gamma P&V Auto zijn allerlei interessante premiekortingen van toepassing die inspelen op de laatste mobiliteitstrends.

Benieuwd of u daar ook voor in aanmerking komt? Uw P&V-adviseur zoekt het graag voor u uit, maar hier alvast drie voorbeelden waarin u een korting* krijgt als u bij ons een nieuwe autoverzekering afsluit:

  • U kiest voor een auto met een rijhulpsysteem om nog veiliger te rijden? In dat geval geven we 10% korting op onze BA Auto en op de waarborg materiële schade van de omnium.
  • U rijdt met de auto naar het station en neemt de trein naar het werk? Slimme keuze! Want als u minder dan 5.000 km per jaar aflegt met uw wagen, dan krijgt u bij P&V 15% korting op uw BA Auto en 5% op uw omniumverzekering (waarborg materiële schade). U blijft jaarlijks onder de 20.000 km? Dan hebt u recht op 5% korting op de BA Auto.
  • U rijdt niet met een dieselwagen omdat u in een LEZ-zone woont of om welke reden dan ook? Dan geven we u een korting van 10% op uw BA Auto én op uw omnium (waarborg materiële schade). U kiest voor een elektrische auto of een hybride? Dan doen we daar nog een extra korting bovenop!

*Dit aanbod is onderworpen aan voorwaarden, contacteer uw P&V-adviseur voor alle details.

Check nu uw autoverzekering samen met uw P&V-adviseur en win twee bioscooptickets!

Bent u nog voldoende beschermd met uw huidige autoverzekering, niet te weinig of te veel? En betaalt u daar ook een correcte premie voor?

Om dat te weten te komen, kunt u nu terecht bij uw P&V-adviseur voor een vrijblijvende verzekeringscheck. Tijdens deze check neemt hij al uw mobiliteitsverzekeringen onder de loep en bekijkt hij samen met u of het beter of voordeliger kan.

Klinkt goed? Maak dan hier een afspraak met uw P&V-adviseur voor uw verzekeringscheck. Dat kan bij hem op kantoor, bij u thuis of via een videogesprek: aan u de keuze!

Mooi meegenomen: als u uw verzekeringscheck doet vóór 30 november van dit jaar, dan krijgt u twee bioscooptickets cadeau. De popcorn is voor uw rekening… 

Alle details over deze tijdelijke commerciële actie kunt u nalezen in dit reglement.

Wij wensen u alvast een geslaagde verzekeringscheck en veel filmplezier!

 

 

Dit document is een reclamedocument met daarin algemene informatie over de Autoverzekeringen die door P&V Verzekeringen ontwikkeld werden en waarop het Belgische recht van toepassing is. Op deze verzekeringen zijn uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden in verband met de verzekerde risico’s van toepassing. We verzoeken u dus om de algemene voorwaarden en de IPID fiches van deze producten aandachtig te lezen vóór de inschrijving. Ze zijn beschikbaar op de website www.pv.be of op eenvoudig verzoek bij uw P&V-adviseur.

De verzekeringsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot stilzwijgende verlenging. Bij eventuele klachten kunt u contact opnemen met uw P&V-adviseur, uw bevoorrechte gesprekspartner voor al uw vragen. Hij zal alles doen om u zo goed mogelijk te helpen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze dienst Klachtenmanagement die uw klacht of opmerking zorgvuldig zal onderzoeken. Wij zullen de verschillende partijen trachten te verzoenen en naar een oplossing zoeken. U kunt met ons contact opnemen per post (Klachtenmanagement, Koningsstraat 151, 1210 Brussel), via e-mail (klacht@pv.be) of telefonisch (02/250.90.60). Als u niet akkoord gaat met de voorgestelde oplossing kunt u zich wenden tot de Ombudsdienst van de Verzekeringen (de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel), telefonisch 02/547.58.71 of via e-mail (info@ombudsman.as).

Nieuwe artikels