Nieuw bij onze motorverzekering: de Liberty Rider-app

Gepost in: Vakantie Preventie Motorfiets

Image of the blog article

Ontdek Liberty Rider, de digitale copiloot voor motorrijders

Niets is leuker dan dat gevoel van vrijheid als u eropuit trekt met de motor, alleen of in groep, langs mooie en weidse landschappen. En om in alle veiligheid van deze schoonheid te kunnen genieten, kiest u best voor een motorverzekering van P&V.

P&V gaat echter nog een stap verder om de veiligheid van motorrijders te verbeteren en sloot onlangs een exclusief partnership met de maatschappij Liberty Rider en haar gelijknamige app, de perfecte reisgezel voor elke motorrijder.

U hebt een motor van minstens 125 cc of 4 kW of u bent van plan er een te kopen? Het maakt niet uit of u al een P&V-motorverzekering hebt of er nu een wilt afsluiten: in beide gevallen bent u optimaal gedekt en krijgt u toegang tot de premiumversie van de Liberty Rider-app.

Trek uw leren pak aan en ga op pad met uw nieuwe reisgezel

Liberty Rider is een veelzijdige app die motorrijders in alle vrijheid en veiligheid van hun ritten laat genieten. Maar wat heeft deze app u allemaal te bieden?

  • De app detecteert ongevallen. Bij een valpartij worden de hulpdiensten onmiddellijk verwittigd.
  • De gps die speciaal voor motorrijders werd ontwikkeld, stelt u verschillende routes voor en waarschuwt u voor gevaarlijke bochten onderweg.
  • U deelt uw positie in realtime met uw familie of vrienden, zodat ze u gedurende uw hele rit kunnen volgen. Liberty Rider maakt voor u ook een sms'je klaar dat u naar hen kunt versturen om hen gerust te stellen bij vertrek en aankomst.
  • Allerlei leuke extra functies: toegang tot roadbooks van de mooiste trips, opvolging van het onderhoud, ritinformatie delen op de sociale netwerken ...

Download de Liberty Rider-app


   

De motorverzekering van P&V: een heel complete omnium

Nog geen klant? P&V Motor biedt u een complete omniumverzekering op maat voor uw nieuwe motor. Zo kunt u in alle vrijheid en veiligheid de weg op. U stelt uw verzekering à la carte samen en profiteert van een aantal optionele dekkingen, zoals de bescherming van uw uitrusting en de rechtsbijstandsverzekering van Arces, de beste op de markt. En bovendien krijgt u 70% korting op uw premie BA Motor als u uw motor- en autoverzekering combineert in één contract.Vragen over P&V Motor?

Surf snel naar onze website en ontdek alle troeven van deze gloednieuwe verzekeringsformule. Of neem contact op met een van onze P&V-adviseurs. Zij bezorgen u graag de juiste informatie, aangepast aan uw situatie. Vind hier een P&V-adviseur in uw buurt.

Nieuwe artikels