De beheerders

Bij P&V  kiezen we voor het principe van de ‘open architectuur’. Dit betekent dat we geen eigen beleggingsfondsen aanbieden, maar wel fondsen van externe vermogensbeheerders die hun strepen al verdiend hebben. Zo werken we samen met Degroof Petercam Asset Management, onderdeel van Bank Degroof Petercam, en met Funds For Good en kunnen we hun knowhow en ervaring maximaal benutten.

 

 

 


Degroof Petercam Asset Management (AM) is een Belgische vermogensbeheerder met internationale aanwezigheid. De in-house-expertise van Degroof Petercam AM werd in 2019 voor het 2de jaar op rij beloond met de Super Award uitgereikt door De Tijd/L’Echo.
 

De Super Award wordt uitgereikt aan de vermogensbeheerder met de best presterende aandelen- en obligatiefondsen over een periode van vijf jaar. De onderscheiding is een bekroning voor het actieve beheer, de duurzame benadering en de investeringen in research.

Lees meer over Degroof Petercam AM

 

 

 

 

 

Funds For Good is ontstaan uit de ontmoeting van 3 ondernemers, die beslisten de passie voor hun vak en hun menselijke waarden te combineren. Het bedrijf wil zijn winst maximaliseren, om 50% ervan (met een minimum van 10% van de omzet) aan een sociaal project te schenken, waarin alle medewerkers van Funds For Good ook 25% van hun tijd investeren.
Zijn inkomsten haalt het bedrijf uit het ontwerpen en het ter beschikking stellen van beleggingsfondsen. Het sociaal project gaat de strijd tegen ongelijkheid en armoede aan, door werklozen te ondersteunen om op een duurzame manier opnieuw aan de slag te gaan via ondernemerschap. Funds For Good maakt dus gebruik van het kapitalistische systeem om te strijden tegen zijn inherente excessen.

Lees meer over Funds For Good