De motorverzekering die all the way gaat voor jou

Go all the way


Een complete bescherming voor uw motorfiets, uw uitrusting en uzelf.
 

 • Burgerlijke aansprakelijkheid 
 • Bijstand (ongeval, pech, diefstal)
 • Bestuurdersbescherming
 • Omnium
 • Juridische bijstand
 • Bescherming van uw uitrusting
 • Liberty Rider-app
 • In&motion-airbagvest

Terug naar de andere pakketten

Welke dekkingen zijn inbegrepen in het pakket ? 

Burgerlijke aansprakelijkheid

Een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid nemen is wettelijk verplicht. Ze komt tussen om schade aan derden te vergoeden, inclusief passagiers bij een ongeval.

Bijstand (ongeval, pech, diefstal) als onmisbare optie

Wanneer u door een ongeval, pech of diefstal niet verder kunt rijden met uw motorfiets, kunt u 24/7 een beroep doen op onze bijstand. Of u nu in uw recht was of niet.

Bestuurdersbescherming

Een aansprakelijkheidsverzekering dekt weliswaar alle schade aan derden, maar niet die aan de motorbestuurder zelf. Met de bestuurdersbescherming vermijdt u dat u zelf de financiële gevolgen moet dragen en alle medische kosten moet betalen als u een ongeval veroorzaakt en helaas zelf gewond raakt.

Omnium

De omniumverzekering is de ideale aanvulling om uw voertuig te verzekeren tegen schade, ongeacht of u in uw recht was of niet.

Rechtsbijstand

Sommige moto-ongevallen krijgen een gerechtelijk staartje. In zo’n geval, maar ook in heel wat andere situaties, kunt u een beroep doen op uw rechtsbijstandsverzekering. Voor haar rechtsbijstandsverzekering rekent P&V op Arces. Met haar Artikel 1 is deze rechtsbijstandsverzekeraar al negen jaar op rij uitgeroepen tot beste van België.

Bescherming van uw motoruitrusting

Ook uw helm, airbag of bodyprotector, handschoenen, beschermende jas, broek, pak en laarzen zijn verzekerd.

Hebt u net een motor gekocht? Uiteraard wilt u die nog vele jaren behouden en optimaal beschermen. Hiervoor hebben wij het Go All the way-pakket voor u! Of u uw motorfiets nu dagelijks gebruikt of alleen bij mooi weer, ga met een gerust hart de baan op dankzij uw omniumverzekering die zelfs uw uitrusting dekt. 

Geinteresseerd in dit pakket? 

Vraag een offerte aan of contacteer uw adviseur om uw verzekering samen te stellen. Zo geniet u zorgeloos van de mooiste ritten.

Dit is altijd inbegrepen in uw motorverzekering

Liberty Rider

Liberty Rider is een mobiele app en gps voor motorrijders. De app detecteert ongevallen en waarschuwt bij een valpartij meteen de hulpdiensten. De gps-functie biedt tal van routes en waarschuwt u ook voor gevaarlijke bochten. Daarnaast krijgt u nog heel wat extra functies. Zo kunt u, om hen gerust te stellen, in realtime uw locatie delen met uw naasten.

Ontdek Liberty rider

In&motion

In&motion is een autonome en draadloze motorairbag. Een extra bescherming, zodat de gevolgen van een motorongeval beperkt worden. Deze airbagvest is van topkwaliteit en zeer comfortabel. De airbagvest werkt samen met de In&Box die de val detecteert en die het opblazen van de airbag regelt om u te beschermen. Dankzij P&V, geniet u van een korting op de In&box.

Ontdek In&motion

Go your own way

Niet gevonden wat je zoekt, of extra waarborgen toevoegen aan dit pakket? Vraag een offerte aan of contacteer uw adviseur om uw verzekering op maat samen te stellen. Zo geniet u zorgeloos van de mooiste ritten.

Uitsluitingen


Op de verzekering P&V Moto zijn uitsluitingen en beperkingen van toepassing. Hierbij enkele voorbeelden, overgenomen uit het informatiedocument van dit product.

Zijn niet gedekt: 

 • Binnen het kader van de Burgerlijke Aansprakelijkheid: de schade geleden door de bestuurder die verantwoordelijk is voor het ongeval of de materiële schade aan de verzekerde wagen
 • Voor de bijstandsformules Ongeval, Diefstal en Pech, als u een bromfiets gebruikt
 • Binnen het kader van de waarborg Bescherming van de bestuurder: blijvende invaliditeit lager dan 8% of eerste maand tijdelijke ongeschiktheid
 • Binnen het kader van de waarborg Materiële schade: voor schade die ontstaat door slijtage van de wagen of door een mechanisch gebrek of een constructiefout 

Beperkingen 


Er bestaan beperkingen: 

 • Binnen het kader van de Burgerlijke Aansprakelijkheid: wordt vastgesteld dat u bepaalde informatie over het te verzekeren risico hebt achtergehouden
 • Wat de bijstandsformule Ongeval, Pech en Diefstal betreft, is de tussenkomst beperkt tot België en de landen vermeld op het verzekeringsbewijs
 • Binnen het kader van de waarborg Bescherming van de bestuurder: medische kosten zijn beperkt tot 2 500 EUR en kosten bij overlijden tot 5 000 EUR 
 • Binnen het kader van de waarborgen Materiële schade en Diefstal: er geldt altijd een vrijstelling: het bedrag hangt af van de verzekerde waarde van de wagen, maar u kunt kiezen uit twee niveaus (5% of 10%).

Wettelijke bepalingen

Het contract voor deze verzekering wordt afgesloten voor een periode van één jaar en wordt elk jaar stilzwijgend verlengd. 

Om uw risicoprofiel te bepalen, hanteren we enkele segmentatiecriteria.

Alle informatie over de diensten en producten op deze website is onderworpen aan de regels van de Belgische wetgeving. 

De verzekering P&V Moto is onderhevig aan uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden die van toepassing zijn op het verzekerde risico: alvorens deze verzekering af te sluiten, adviseren wij u kennis te nemen van het informatiedocument van dit product en de algemene voorwaarden van toepassing op deze verzekering beschikbaar op deze site of via uw verzekeringstussenpersoon.

Als klant bent u beschermd door de gedragsregels inzake verzekeringen. 

Als u een klacht of opmerking hebt, kunt u contact opnemen met uw verzekeringstussenpersoon of de afdeling Klachtenmanagement. 

De gegevens van de dienst Klachtenmanagement van P&V zijn:

 • e-mail: klacht@pv.be.
 • post: Klachtenmanagement van P&V, Koningsstraat 151, 1210 Brussel

U kunt de Ombudsman van de Verzekeringen contacteren via www.ombudsman-insurance.be

Neem voor persoonlijk advies of een verzekeringsofferte contact op met een verzekeringstussenpersoon. 

U kunt ook de volledige juridische informatie raadplegen.