De motorverzekering die verder gaat

U houdt van uw motor, maar u rijdt niet elke dag? Is uw motor al enkele jaren oud? Dan is ons Go Further-pakket iets voor u! Niet alleen uw aansprakelijkheid en mobiliteit zijn gewaarborgd, maar ook u als bestuurder bent beschermd als u gewond raakt, en uw motorfiets is verzekerd tegen de meest voorkomende schade die zich kan voordoen. 

Go further


Zowel u als uw motor zijn beschermd voor de meest voorkomende schade.
 

 • Burgerlijke aansprakelijkheid 
 • Bijstand (ongeval, pech, diefstal)
 • Bestuurdersbescherming
 • Mini-omnium
 • Liberty Rider-app
 • In&motion-airbagvest

x Juridische bijstand

x Bescherming van uw uitrusting

Terug naar de andere pakketten

Welke dekkingen zijn inbegrepen in het pakket ? 

Burgerlijke aansprakelijkheid

Een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid nemen is wettelijk verplicht. Ze komt tussen om schade aan derden te vergoeden, inclusief passagiers bij een ongeval.

Bijstand (ongeval, pech, diefstal) als onmisbare optie

Wanneer u door een ongeval, pech of diefstal niet verder kunt rijden met uw motorfiets, kunt u 24/7 een beroep doen op onze bijstand. Of u nu in uw recht was of niet.

Bestuurdersbescherming

Een aansprakelijkheidsverzekering dekt weliswaar alle schade aan derden, maar niet die aan de motorbestuurder zelf. Met de bestuurdersbescherming vermijdt u dat u zelf de financiële gevolgen moet dragen en alle medische kosten moet betalen als u een ongeval veroorzaakt en helaas zelf gewond raakt.

Mini-omnium

Mini-omnium is de ideale aanvulling om uw voertuig te verzekeren tegen schade als gevolg van diefstal, brand, natuurkrachten en dieren

Geinteresseerd in dit pakket? 

Vraag een offerte aan of contacteer uw adviseur om uw verzekering samen te stellen. Zo geniet u zorgeloos van de mooiste ritten.

Dit is altijd inbegrepen in uw motorverzekering

Liberty Rider

Liberty Rider is een mobiele app en gps voor motorrijders. De app detecteert ongevallen en waarschuwt bij een valpartij meteen de hulpdiensten. De gps-functie biedt tal van routes en waarschuwt u ook voor gevaarlijke bochten. Daarnaast krijgt u nog heel wat extra functies. Zo kunt u, om hen gerust te stellen, in realtime uw locatie delen met uw naasten.

Ontdek Liberty rider

In&motion

In&motion is een autonome en draadloze motorairbag. Een extra bescherming, zodat de gevolgen van een motorongeval beperkt worden. Deze airbagvest is van topkwaliteit en zeer comfortabel. De airbagvest werkt samen met de In&Box die de val detecteert en die het opblazen van de airbag regelt om u te beschermen. Dankzij P&V, geniet u van een korting op de In&box.

Ontdek In&motion

Optionele waarborgen voor uw motorverzekering


Bekijk onze andere pakketten "Go" en "Go all the way" of contacteer uw agent om deze waarborgen toe te voegen aan uw verzekering.

Rechtsbijstand

Weigert de tegenpartij u na een ongeval te vergoeden of hebt u een geschil met uw garagehouder? In deze en vele andere gevallen, verdedigt P&V uw belangen.

Diefstal

Met de diefstalgarantie als optie komen wij tussen voor schade aan uw voertuig veroorzaakt door een poging tot diefstal, een brand als gevolg van een (poging tot) diefstal, een carjacking of homejacking.

Go your own way

Niet gevonden wat je zoekt, of extra waarborgen toevoegen aan dit pakket? Vraag een offerte aan of contacteer uw adviseur om uw verzekering op maat samen te stellen. Zo geniet u zorgeloos van de mooiste ritten.

Uitsluitingen


Op de verzekering P&V Motor zijn uitsluitingen en beperkingen van toepassing. Hierbij enkele voorbeelden, overgenomen uit het informatiedocument van dit product.

Zijn niet gedekt: 

 • Binnen het kader van de Burgerlijke Aansprakelijkheid: de schade geleden door de bestuurder die verantwoordelijk is voor het ongeval of de materiële schade aan de verzekerde wagen
 • Voor de bijstandsformules Ongeval, Diefstal en Pech, als u een bromfiets gebruikt
 • Binnen het kader van de waarborg Bescherming van de bestuurder: blijvende invaliditeit lager dan 8% of eerste maand tijdelijke ongeschiktheid
 • Binnen het kader van de waarborgen mini-omnium: voor schade die het onrechtstreekse gevolg is van een natuurramp of als uw wagen zich in een publieke ruimte bevindt en u de portieren niet hebt afgesloten of de sleutels op een zichtbare plaats in de wagen hebt achtergelaten

Beperkingen 


Er bestaan beperkingen: 

 • Binnen het kader van de Burgerlijke Aansprakelijkheid: wordt vastgesteld dat u bepaalde informatie over het te verzekeren risico hebt achtergehouden
 • Wat de bijstandsformule Ongeval, Pech en Diefstal betreft, is de tussenkomst beperkt tot België en de landen vermeld op het verzekeringsbewijs
 • Binnen het kader van de waarborg Bescherming van de bestuurder: medische kosten zijn beperkt tot 2 500 EUR en kosten bij overlijden tot 5 000 EUR 
 • Binnen het kader van de waarborgen mini-omnium: als we vaststellen dat u bepaalde informatie over het te verzekeren risico hebt achtergehouden

Wettelijke bepalingen

Het contract voor deze verzekering wordt afgesloten voor een periode van één jaar en wordt elk jaar stilzwijgend verlengd. 

Om uw risicoprofiel te bepalen, hanteren we enkele segmentatiecriteria.

Alle informatie over de diensten en producten op deze website is onderworpen aan de regels van de Belgische wetgeving. 

De verzekering P&V Moto is onderhevig aan uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden die van toepassing zijn op het verzekerde risico: alvorens deze verzekering af te sluiten, adviseren wij u kennis te nemen van het informatiedocument van dit product en de algemene voorwaarden van toepassing op deze verzekering beschikbaar op deze site of via uw verzekeringstussenpersoon.

Als klant bent u beschermd door de gedragsregels inzake verzekeringen. 

Als u een klacht of opmerking hebt, kunt u contact opnemen met uw verzekeringstussenpersoon of de afdeling Klachtenmanagement. 

De gegevens van de dienst Klachtenmanagement van P&V zijn:

 • e-mail: klacht@pv.be.
 • post: Klachtenmanagement van P&V, Koningsstraat 151, 1210 Brussel

U kunt de Ombudsman van de Verzekeringen contacteren via www.ombudsman-insurance.be

Neem voor persoonlijk advies of een verzekeringsofferte contact op met een verzekeringstussenpersoon. 

U kunt ook de volledige juridische informatie raadplegen.