Blog

#OnzeGemeenteHelpt: voor solidariteit in coronatijden

Solidariteit is in deze uitzonderlijke tijden belangrijker dan ooit. Daarom steunt de P&V Groep #OnzeGemeenteHelpt - www.impactdays.co. Dat is een gratis hulpplatform voor burenhulp en vrijwilligerswerk voor gemeenten en organisaties in de coronacrisis.

Extra bescherming in coronatijden

Door de coronacrisis blijven de meeste Belgen noodgedwongen thuis. Door bijna heel de dag thuis door te brengen, stijgt ook het aantal ongelukjes in en rond het huis. Om u alvast op dat gebied te steunen, krijgen klanten met een familiale verzekering P&V, nu tijdelijk een extra waarborg ongevallen privéleven erbij.

Heeft het coronavirus een impact op uw levensverzekeringen?

Misschien hebt u vragen over de impact van het coronavirus op uw verzekeringen. Is overlijden door corona gedekt? Wat als u de premie van uw levensverzekering niet meer kunt betalen? En blijft de overlijdensdekking in uw groepsverzekering doorlopen bij tijdelijke werkloosheid? Ontdek de antwoorden hier.

Bijstand na schade blijft gegarandeerd

De veiligheidsvoorschriften van de overheid hebben gevolgen voor de bijstand die we u momenteel kunnen bieden na motorpech, schade aan uw auto of woning en voor de bijstand aan personen in het buitenland. Hierbij een overzicht van de service waarop u vandaag kunt rekenen.

Iedereen ok, ook in coronatijden

De coronacrisis veroorzaakt bij heel wat mensen onzekerheid en angst. Heel begrijpelijk, want deze crisis heeft een grote impact op het leven van iedereen. Om u (en uw gezin) mentale ondersteuning te bieden in deze verwarrende tijden, steunde P&V de ontwikkeling van iedereenok.be.

Fraudeurs en hackers misbruiken de coronacrisis

Nieuwsberichten en communicaties op sociale media over de coronapandemie worden massaal aangeklikt en gedeeld. Helaas maken fraudeurs en hackers gretig gebruik van onze ongerustheid om burgers en bedrijven op te lichten. Waar moet u op letten?