De voordelen van de aanvullende waarborgen

Gepost in: Voertuig

Image of the blog article

De voordelen van de Bestuurdersverzekering, Rechtsbijstand en Bijstand Voertuig

Een omniumverzekering afsluiten is een verstandige zaak. Deze verzekering vergoedt de schade aan uw eigen wagen, ook als u in fout bent. Is uw auto ouder dan 2 jaar? Met de unieke omniumformule van P&V (ook de mini-omnium), daalt de premie van uw verzekering elk jaar met 5%.

Maar wat als u door een ongeval tijdelijk niet meer kunt werken? Of u raakt verwikkeld in een conflict na een auto-ongeval of verkeersovertreding. En wie helpt u uit de nood als u met autopech aan de kant van de weg staat?

Bestuurdersverzekering, Rechtsbijstand en Bijstand Voertuig

Deze waarborgen vormen de perfecte aanvulling op uw (mini)omniumverzekering en bieden u een nog uitgebreidere bescherming bij een ongeval of incident met uw wagen.  

1. Bestuurdersverzekering: vergoedt uw medische kosten

Raakt u als chauffeur gewond bij een ongeval, dan draait u zelf op voor de medische kosten. Met de forfaitaire formule van de Bestuurdersverzekering ontvangt u een schadevergoeding voor de gemaakte medische kosten.

2. Rechtsbijstand: uw hulp bij het oplossen van conflicten

Hebt u een conflict na een schadegeval met uw wagen? Denk bijvoorbeeld aan een chauffeur die u in het buitenland geen voorrang van rechts geeft. Of een garagehouder die uw oliereservoir onvoldoende bijvult, zodat uw motor het begeeft. In zo’n gevallen doet Arces, die uw rechtsbijstand verzorgt, alles om uw belangen zo goed mogelijk te verdedigen.

3. Bijstand bij autopech of na diefstal

Autopech? Of uw wagen wordt gestolen? De Bijstand Voertuig stuurt bij een lekke band of brandstofpech een hersteller en eventueel een sleepdienst. Werden uw autosleutels gestolen? Dan zorgen wij voor een taxi om de sleutels op te halen, een hersteller om het slot te openen …

Contacteer snel uw P&V agent

Wilt u ook uw (mini)omniumverzekering aanvullen met één of meerdere van deze aanvullende waarborgen? En daar gedurende één jaar niets voor betalen? Contacteer dan snel uw P&V agent. Hij vertelt u alles over deze actie.

Nieuwe artikels

Met uw P&V agent:

  • Verzekeringen in een verstaanbare taal
  • Uitstekende productkennis
  • Afspraak wanneer het u past